POTREBNO JE:
2 veće tikvice, 100 g fete, 100 g kačkavalja s biberom, seckani peršun
Za marinadu: 3 kašike balzamiko sirćeta, 5 kašika maslinovog ulja, 2 čena belog luka, so, biber, malo strugane kore limuna
Za marinadu: 3 kašike balzamiko sirćeta, 5 kašika maslinovog ulja, 2 čena belog luka, so, biber, malo strugane kore limuna
PRIPREMA
Usitnite beli luk, dodajte balzamiko sirće, maslinovo ulje, so, biber i rendanu koru limuna i dobro promešajte.
Usitnite beli luk, dodajte balzamiko sirće, maslinovo ulje, so, biber i rendanu koru limuna i dobro promešajte.
Tikvice nasecite na šnite, spustite ih u pripremljenu marinadu i stavite na šest sati u frižider.
Svaku šnitu pecite na jako zagrejanom roštilju po dva minuta ili dok lepo ne porumeni. Gotove šnite stavite u tanjir, pospite kockama fete i kačkavaljem s biberom, a na kraju i seckanim peršunom. Stavite u mikrotalasnu na minut i po, pa poslužite.
Izvor : zena.blic.rs
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon