Sastojci:
- 100 g leće
- 2 glavice crnog luka
- 2-3 rajčice
- 1 krastavac
- 3-4 žlice kiselog vrhnja
- sol
- papar
Priprema:
Leću oprati i ostaviti preko noći u hladnoj vodi. Sutradan procijediti i kuhati u slanoj vodi, dok ne omekša. Potom leću ocijediti i isprati pod mlazom hladne vode i ostaviti da se cijedi.
Luk, rajčice i krastavac narezati na kockice. Sve sastojke staviti u posudi i začiniti po ukusu. Dodati kiselo vrhnje i sve zajedno promiješati. Ostaviti 15- ak minuta u hladnjaku prije posluživanja da se rashladi i sastojci prožmu.
Luk, rajčice i krastavac narezati na kockice. Sve sastojke staviti u posudi i začiniti po ukusu. Dodati kiselo vrhnje i sve zajedno promiješati. Ostaviti 15- ak minuta u hladnjaku prije posluživanja da se rashladi i sastojci prožmu.
Izvor : recepti-svijeta.com
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon