Sastojci:
- 4 teleće šnicle ili meso po izboru
- 2 jaja
- 4 krumpira srednje veličine
- 3-4 žlice brašna
- 1 crni luk
- 1 žličica češnjaka u prahu
- soli i papra po ukusu
- nekoliko žlica kiselog vrhnja
- malo sira po izboru (trapist, gauda….)
- malo miješanog mixa
- malo brokule
Prilog:
Priprema:
Krumpir i crni luk očistiti i naribati. Jaja umutiti viljuškom, dodati brašno, ocijeđen krumpir i začine. Količinu brašna prilagodite gustoći, masa treba da bude kompaktna da može da prianja uz meso. Šnicle malo posoliti i uvaljati u brašno, a potom u smjesu od kromira.
Meso obložiti sa svih strana i pržiti u zagrijanom ulju. Spremiti povrće po izboru…
Tople šnicle premazati vrhnjem i posuti sjeckanim ili naribanim sirom. Na tanjur složiti uz prilog koji vam najviše odgovara.
Izvor : recepti-svijeta.com
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon