Sastojci:
- 1 vrećica njoka (cca. 400-500g)
- 1 mala tikvica
- 1 crvena paprika
- 5 žlica maslinovog ulja
- 1 češnjak
- 1 žlica octa
- 2 žlice pasate od rajčice
- 4 žlice povrtne juhe
- sol i papar
- malo bosiljka
Priprema:
Skuhati njoke prema uputama na pakiranju. Povrće oprati i očistiti. Narezati tikvicu na tanke kolutove, a papriku na male trakice i sve zajedno popeći s tri žlice maslinovog ulja.
Češnjak, ocat, ostatak malinovog ulja, pasatu od rajčice i povrtnu juhu pomiješati dok ne dobijete kremastu smjesu. Sve pomiješati, dodati po potrebi soli i papra i sve ukrasiti bosiljkom. Može se servirati i toplo i hladno.
Češnjak, ocat, ostatak malinovog ulja, pasatu od rajčice i povrtnu juhu pomiješati dok ne dobijete kremastu smjesu. Sve pomiješati, dodati po potrebi soli i papra i sve ukrasiti bosiljkom. Može se servirati i toplo i hladno.
Izvor : recepti-svijeta.com
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon