POTREBNO JE
500 g pilećih šnicli, 100 g slanih krekera, 2 kašike parmezana, 100 ml supe, 200 g krem sira, 3 čena belog luka, kašičica seckanog vlašca, so, biber
500 g pilećih šnicli, 100 g slanih krekera, 2 kašike parmezana, 100 ml supe, 200 g krem sira, 3 čena belog luka, kašičica seckanog vlašca, so, biber
PRIPREMAU kesu za zamrzivač stavite krekere, pa pređite nekoliko puta oklagijom preko njih da ih smrvite. Pomešajte ih s parmezanom. Piletinu posolite i pobiberite, pa je uvaljajte u mešavinu krekera i parmezana. Ispržite ih na maslacu i ulju, te ih izvadite iz tiganja i držite na toplom. U istu masnoću dodajte supu, krem sir, izgnječen beli luk i seckani vlašac, prokuvajte nekoliko minuta da se sos malo zgusne, a onda njime prelijte meso. Možete koristiti i već gotov krem sir sa začinskim biljem, a možete vlašac zameniti peršunom.
Izvor : zena.blic.rs
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon