PUNJENO ĆUREĆE MESO



POTREBNO JE
4 deblje šnicle ćurećeg belog mesa, 100 g kačkavalja, 100 g praške šunke, 100 g barenog spanaća, 4 pečene kisele paprike, 4 kašike kajmaka, 3 jajeta, brašno, prezle, so



PRIPREMA
Šnicle zasecite da dobijete džep, pa presečen deo posolite, premažite kajmakom, te rasporedite isečen kačkavalj, prašku šunku i spanać. Punjene šnicle uvaljajte u brašno, zatim u umućena jaja i na kraju u prezle. Pržite ih na zagrejanom ulju da porumene s obe strane. 

Izvor : zena.blic.rs

Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon

:)
:(
=(
^_^
:D
=D
=)D
|o|
@@,
;)
:-bd
:-d
:p
:ng
:lv
Thanks for your comment