Sastojci:
- 4 tikvice
- 1 luk
- 1 čajna žlica maslaca
- 1 jušna žlica origana
- sol
- papar
- 1 češanj češnjaka
- 1 feta tosta
- 200 g feta sira
- 1 jušna žlica vrhnja
Priprema:
Oprati i očistiti tikvicu, prepoloviti po dužini i izdubiti. Sitno narezati luk i lagano dinstati na maslacu i origanu, dodati meso tikvice koje ste izdubili, sve posoliti. Zagrijati pećnicu na 175 stupnjeva. Češnjak zgnječiti. Maknuti koricu sa tosta i ostatak narezati na sitne kockice. Smrviti sir. Vrhnje pomiješati sa sirom, češnjakom, smjesom od tikvice i kruha, dodati papar. Ispuniti polovice tikvica sa tom smjesom. Peći 20-25 minuta dok ne dobije zlatanu boju.
Related Post
TIKVICE NA ITALIJANSKI NAČIN
POTREBNO JE:
2 veće tikvice, 100 g fete, 100 g kačkavalja s biberom, seckani peršunZa marinadu:
Njoke s višnjama
POTREBNO JE500 g brašna, so, 1 jaje, 350 ml vode, višnje zamrznute ili u kompotu, mleveni mak, š
Sa kafom i uz kafu: 3 najjednostavnije poslastice
Poslastice nas mame na uzdahe bez obzira da li spadate u kategoriju sladokusaca ili ne. Ovih 5 sja
MINI MARKIZA
POTREBNO JEManja kutija piškota, 125 g maslaca, 4 jajeta, 125 g šećera, 150 g čokolade, pol
CURRY OD POVRĆA
SASTOJCI :
biljno ulje
1 srednji crveni luk, oguljen i sjeckan
1 Tikvica, na kockice
100
Lazanje kakve niste probali
Jedan od najpoznatijih italijanskih specijaliteta možete da napravite na mnogo različitih načina,
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon