Sastojci:
- 4 tikvice
- 1 luk
- 1 čajna žlica maslaca
- 1 jušna žlica origana
- sol
- papar
- 1 češanj češnjaka
- 1 feta tosta
- 200 g feta sira
- 1 jušna žlica vrhnja
Priprema:
Oprati i očistiti tikvicu, prepoloviti po dužini i izdubiti. Sitno narezati luk i lagano dinstati na maslacu i origanu, dodati meso tikvice koje ste izdubili, sve posoliti. Zagrijati pećnicu na 175 stupnjeva. Češnjak zgnječiti. Maknuti koricu sa tosta i ostatak narezati na sitne kockice. Smrviti sir. Vrhnje pomiješati sa sirom, češnjakom, smjesom od tikvice i kruha, dodati papar. Ispuniti polovice tikvica sa tom smjesom. Peći 20-25 minuta dok ne dobije zlatanu boju.
Izvor : recepti-svijeta.com
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon