POTREBNO JE:
1 l rastopljenog sladoleda od čokolade, 125 g iseckanih kandiranih kajsija, 125 g iseckanih kandiranih trešanja, 125 g iseckanih kandiranih krušaka, 90 g suvog belog grožđa, 75 g iseckanog suvog grožđa, 2 kašike ruma
1 l rastopljenog sladoleda od čokolade, 125 g iseckanih kandiranih kajsija, 125 g iseckanih kandiranih trešanja, 125 g iseckanih kandiranih krušaka, 90 g suvog belog grožđa, 75 g iseckanog suvog grožđa, 2 kašike ruma
PRIPREMA:
U činiji pomešajte sladoled, kajsije, trešnje, kruške, suvo belo grožđe, obično suvo grožđe i rum tako da se sve dobro ujednači. Sipajte smesu u okruglu podmazanu modlu. Stavite u friz na tri sata da se dobro stegne. Kolač isecite i služite uz preliv od ruma.
U činiji pomešajte sladoled, kajsije, trešnje, kruške, suvo belo grožđe, obično suvo grožđe i rum tako da se sve dobro ujednači. Sipajte smesu u okruglu podmazanu modlu. Stavite u friz na tri sata da se dobro stegne. Kolač isecite i služite uz preliv od ruma.
izvor : zena.blic.rs
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon