POTREBNO JE
600 g mešanog svinjskog i goveđeg mesa, 30 g prezli, kora od limuna, 6 kašika peršuna, jaje, 450 ml goveđe supe, 150 ml belog vina, 150 g jogurta, 2 kašike brašna, biber |
PRIPREMA
Mleveno meso pomešajte s prezlama, jajima, limunovom korom i seckanim peršunom. Začinite suvim biljnim začinima i napravite 20 manjih ćufti.
Mleveno meso pomešajte s prezlama, jajima, limunovom korom i seckanim peršunom. Začinite suvim biljnim začinima i napravite 20 manjih ćufti.
Supu i vino sipajte u lonac, pustite da provri i onda dodajte ćufte. Kuvajte ih tačno 20 minuta i izvadite. Pomešajte brašno i jogurt, dodajte u lonac i pustite opet da provri. Ćufte prelijte ovim sosom i servirajte.
Priprema: 30 minuta
Kuvanje: 20 minuta
Kuvanje: 20 minuta
Izvor : zena.blic.rs
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon