POTREBNO JE
4 jaja, 250 g šećera, 2 dl mleka, 2 kesice vanil-šećera, kesica praška za pecivo, 600 g brašna, 250 g margarina
4 jaja, 250 g šećera, 2 dl mleka, 2 kesice vanil-šećera, kesica praška za pecivo, 600 g brašna, 250 g margarina
PRIPREMA
Umutite belanca sa šećerom i vanil-šećerom, zatim dodajte žumanca, 150 g otopljenog Dijamant margarina i mleko. Sipajte brašno pomešano sa praškom za pecivo i Dijamant Dijavit margarinom i sjedinite masu. Kašikom stavljajte masu na kalup za galete i pecite. Pečene i blago rumene galete možete do posluženja da držite u kutiji za keksiće da se fino aroma zadrži.
Umutite belanca sa šećerom i vanil-šećerom, zatim dodajte žumanca, 150 g otopljenog Dijamant margarina i mleko. Sipajte brašno pomešano sa praškom za pecivo i Dijamant Dijavit margarinom i sjedinite masu. Kašikom stavljajte masu na kalup za galete i pecite. Pečene i blago rumene galete možete do posluženja da držite u kutiji za keksiće da se fino aroma zadrži.
Izvor : zena.blic.rs
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon