Lazanje sa morskim plodovima



POTREBNO JE
250 g lazanja, 100 g margarina, 150 g biljnog sira, glavica crnog luka, 4 kašike paradajz pirea, 400 g morskih plodova, 2 čena belog luka, začinsko bilje, laneno seme, so, biber

PRIPREMA
Na rastopljenom margarinu propržiti luk i morske plodove. Dinstajte 10 minuta, pa dodajte paradajz pire, beli luk, začinsko bilje i začinite po ukusu. Povežite sa brašnom i sklonite s vatre. Lazanje skuvajte i procedite. Vatrostalnu činiju premažite biljnim margarinom, poređajte red lazanja, pa ređajte morske plodove sa sosom i rendanim biljnim sirom. Postupak ponavljajte tako da bude šest slojeva lazanja. Pospite rendanim sirom i lanenim semenom. Pecite 25 minuta na 180 stepeni.

izvor : zena.blic.rs
Previous
Next Post »
Thanks for your comment