POTREBNO JE:
ZA KORU: 300 g brašna, 150 g maslaca, 100 g šećera, 2 kesice vanilin šećera, 1 jaje, malo soli.
ZA FIL: 4 dl mleka, 2 jaja, 4 kašike oštrog brašna, 1 kesica pudinga od vanile, 6 kašika šećera, 50 g maslaca, miks crvenog voća i želatin.
ZA FIL: 4 dl mleka, 2 jaja, 4 kašike oštrog brašna, 1 kesica pudinga od vanile, 6 kašika šećera, 50 g maslaca, miks crvenog voća i želatin.
PRIPREMA:
Od sastojka za koru umutite testo, obložite modlice korpicama za pečenje i pecite u zagrejanoj rerni oko 15 minuta. Umutite jaja, brašno, puding, šećer, pa skuvajte u mleku. U vruć fil dodajte maslac. Filom napunite korpice, poređajte jagode isečene na polovine, pa odozgo prelijte želatinom koji ste napravili po uputstvu sa kesice.
Izvor : zena.blic.rs
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon