POTREBNO JE
1 kg plavog patlidžana,600 g paradajza, 250 g mocarele, 1 kašika putera, 4 kašike Meggle pavlake za kuvanje, 2 kašike mleka, 1/2 veze peršuna, so, biber.
PRIPREMA
Patlidžan operite, oljuštite i isecite na kolutove, posolite, pa sačekajte da pusti vodu. Paradajz operite, oljuštite i isecite na kolutove. Sir isecite na veće kocke. Vatrostalnu činiju podmažite puterom, pa ređajte naizmenično plavi patlidžan, paradajz i mocarelu. Svaki red posebno začinite solju i biberom. Umutite jaja sa mlekom i Meggle pavlakom za kuvanje, začinite po ukusu i dodajte sitno seckan peršun. Ovom masom prelijte složeno povrće. Musaku pecite u rerni 40-45 minuta na 200 stepeni.
izvor : zena.blic.rs
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon