POTREBNO JE
5 jaja, 160 g šećera, 170 g otopljenog margarina, 200 g brašna, 1 prašak za pecivo, 1 vanilin šećer, 400 g šumskog voća.
ZA KREM: 1 puding od malina, 1 puding od čokolade, 700 ml mleka, 6 kašika šećera, šećer u prahu za posipanje.
ZA KREM: 1 puding od malina, 1 puding od čokolade, 700 ml mleka, 6 kašika šećera, šećer u prahu za posipanje.
PRIPREMA
Penasto umutite četiri jaja i 150 grama šećera. Zatim dodajte otopljeni margarin, brašno i prašak za pecivo. Malo više od polovine smese izlijte u pleh premazan margarinom i posut brašnom. Odozgo stavite šumsko voće i preko njega pospijte vanilin šećer. Puding od maline skuvajte u 350 mililitara mleka i sa tri kašike šećera. Puding od čokolade skuvajte u preostalu količinu mleka i šećera. Preko šumskog voća pažljivo rasporedite puding od malina, pa preko njega puding od čokolade. Preostalo jaje umutite sa kašikom šećera, pa sjedinite sa preostalim delom smese za biskvit. Rasporedite smesu preko pudinga od čokolade, pa stavite u rernu zagrejanu na 180 stepeni i pecite oko 40 minuta. Pečeni kolač ostavite da se potpuno ohladi, pa režite na parčad i pospite šećerom u prahu.
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon