POTREBNO JE
1 veći karfiol, 250 g praške šunke u komadu, 1 Meggle pavlaka za kuvanje, 100 g kačkavalja, 3 jaja, 3 dl mleka, prezle, so.
PRIPREMA
Skuvajte karfiol, procedite, ostavite da se ohladi. Šunku izrendajte na sitno rende, a Meggle pavlaku za kuvanje umutite sa jajetom. Podmažite vatrostalnu činiju puterom. Cvetove karfiola uvaljajte u prezle i naređajte jednu polovinu karfiola na dno posude. Pospite celom količinom rendane šunke, a šunku zalijte pavlakom i jajetom. Zatim naslažite ostatak karfiola uvaljan u prezle. Razmutite preostala jaja, posolite, dodajte mleko. Nalijte musaku i narendajte odozgo kačkavalj. Pecite u rerni na 200 stepeni 40 minuta.
Izvor : zena.blic.rs
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon