POTREBNO JE:
300 g svinjskih šnicli, 1 crni luk, 1 crvena paprika, 1/2 kašičice mlevene crvene paprike, 500 ml mesne supe, 2 paradajza, 150 g šampinjona iz konzerve, 250 ml pavlake za kuvanje, 1 kašika paradajz koncentrata, ulje, so, biber.
PRIPREMA:
Šnicle narežite na kocke, papriku očistite i narežite isto na kocke, luk naseckajte, a paradajz ogulite, očistite od semenki i narežite na trakice. U tiganj,, na zagrejano ulje, stavite meso, začinite solju i biberom i pržite uz povremeno okretanje. Kada ispari deo tečnosti koju je meso ispustilo, dodajte luk, papriku i povremeno mešajući nastavite prženje. Kada luk omekša dodajte koncentrat paradajza, mlevenu papriku, mesnu supu, promešajte i kada provri kuvajte na laganoj vatri oko 15 minuta. Zatim dodajte šampinjone, paradajz, pavlaku za kuvanje, promešajte i kuvajte još 4-5 minuta.
Izvor : zena.blic.rs
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon