Sastojci:
- 750 gr krumpira
- 350g tikvica
- 5 rajčica
- malo bosiljka
- 2 jušne žlice maslaca
- 300 g mozzarella sira
- malo origana
- malo papra
- malo soli
Sastojci:
Krumpir oguliti i skuhati u slanoj vodi. U međuvremenu oprati i očistiti tikvice i rajčice, te narezati mozzarella sir na tanke kriške.
Narezati rajčice, krumpire i tikvice na tanke kriške. Namastiti keramičku posudu z apečenje (može i nekoliko manjih) s maslacem te u slojevima slagati krumpire, tikvice pa rajčice, začiniti sa soli, paprom, bosiljkom i origanom. Složenac peći u prethodno zagrijanoj pećnici 20 min na 220ºC, nakon toga posložiti mozzarellu preko i vratiti dodatno u pećnicu na 4-5 minuta (dok se sir ne otopi).
Izvor : recepti-svijeta.com
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon