Sastojci:
- 6 rajčica
- 4 mlada luka
- 1 češanj češnjaka
- 30 gr maslaca
- 2 tikvice
- 1 žlica koncentrata rajčice
- 1 žlica sitno nasjeckanog bosiljka
- 1 žlica sira parmezan
Priprema:
Rajčicama odrezati vrh i žlicom izvaditi oprezno sredinu. U posudi zagrijati maslac, dodati sitno narezani luk i češnjak. Kada luk poprimi staklasti izgled dodati naribane tikvice i malo pirjati na laganoj vatri. Dodati koncentrat rajčice i unutrašnjost rajčica koje smo izdubili.
Pirjati na laganoj vatri dok voda ne ispari, začiniti prema svom ukusu i sa smjesom puniti unutrašnjost rajčice.
Pirjati na laganoj vatri dok voda ne ispari, začiniti prema svom ukusu i sa smjesom puniti unutrašnjost rajčice.
Ovako pripremljene rajčice držati u hladnjaku, a prije posluživanja posuti sa sirom i zapeći u pećnici na visokoj temperaturi.
Izvor : recepti-svijeta.com
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon