Sastojci:
- 4 žlice maslaca
- 1 luk
- 3 šalice špageta s umakom od mesa
- 2 češnja češnjaka
- 6 jaja
- 1 žlica sitno narezanog svježeg bosiljka
- 2 žličice soli
- svježe mljeveni crni papar
- 1 šalica naribanog mozzarella sira
Priprema:
U posudu umutiti jaja, dodati sitno narezani češnjak, sol i bosiljak. Sve dobro pomiješati i dodati špagete. Ako su previše hladne, stavite ih prethodno nekoliko minuta u mikrovalnu da omekšaju, ili ih samo prethodno malo zagrijte na vatri.
U dubokoj tavi otopiti maslac i dodati narezani luk. Pirjati luk dok ne omekša. U posudu koju ste namijenili za pečenje rasporediti dinstani luk, te preko dodati mješavinu špageta i jaja. Po vrhu rasporediti naribanu mozzarelu (ili neki drugi sir po želji) i začiniti sa svježe mljevenim paprom. Staviti u zagrijanu pećnicu na 180ºC oko 20-30 minuta (dok fritaja ne poprimi lijepu rumenu boju).
Izvor : recepti-svijeta.com
Show Konversi KodeHide Konversi Kode Show EmoticonHide Emoticon