PUPASTE KUKULJICE





Sastojci:
• 300 gr pilećih fileta
• 1 pakovanje «Zdenka» sira
• 1 pakovanje na listove narezanog hamburgera (oko 200 gr)
• začin «provaslanske trave»
• sol, papar
Priprema:
Pileće filete izrežite na šnite, posolite, poparite, pospite začinskim travama i onda istucite batićem za meso. Svaki filet punite sa pola trokutića topljenog sira. Zamotajte filet (malo vanjske strane taknite batićem da je lakše zamotati s tim da pazite da vrhovi budu zatvoreni da sir ne bi iscurio) pa tako dobivenu pupastu kukuljicu zamotajte u šnitu tanko narezanog hamburega. Po dva, tri ili četiri fileta stavite na ražnjić i pecite na roštilju ili roštilj tavi. Po želji dodajte povrća, kao naprimjer gljive bukovače i paprike, ali i svako drugo povrće dolazi u obzir.
Previous
Next Post »
Thanks for your comment